Det senaste

Så kunde vi bocka av sommarens sista stora happening - Linas och Daniels bröllop i Pargas.
Det är alltid kul att få äran att bli bjuden på bröllop, trots att man innan får brottas med det jobbiga valet av kläder veckan innan. Jag kan inte hjälpa att undra hur då bruden i all sin dar lyckas bestämma sig för en klänning. Jag skulle börja hyperventilera strax efter att jag klivit in i en sån där bröllopsbutik, där det vita fluffet hänger på rad, av ren ångest inför att göra ett sånt viktigt val. 
Ungefär som när man ska välja tapeter till sovrummet. Efter att man bläddrat i 32 tapetböcker börjar mönstren börjar flyta ihop och till sist tappar man begrepp om vad som egentligen är ens stil. 
Lördagens brud var hur som helst strålande vacker i sin klänning. Den var axelbandslös, lite bling-bling i midjan och med ett litet släp. 
 
Fina Lina och Daniel. 
 
Och så har skolan börjat och jag undrar lite vad jag egentligen sysslade med på jobbet den där en och en halv veckan innan skolstart, för arbetet ligger över mig som en säck cement. Men vi har haft fina dagar, jag och min klass. Eleverna är positiva och nytra, de har fräknar på näsan och solblekt hår och den där känslan av att semestern aldrig fick ta slut är som bortblåst när jag möts av deras pigga ögon på morgnarna.
 
Jag kämpar på med träningen. Igår låg jag och skvalpade i ett gungande Slemmern medan regnet smattrade mot badmössan. Vattnet var kallt och efter ett par rundor till kapellet gick jag in och värmde mig med en kilometer i 25meters bassängen. Nästa helg smäller det. Ni kommer väl och hejjar?
 
 
 
Allmänt, träning och hälsa | |
#1 - - Anonym:

Du får komma och låna klänning av mig till nästa bröllop. Har inhandlat ca 3 000 000 sådana det senaste året som jag inbillar mig att jag behöver ha för att jag står på scen så ofta. Det finns alla stilar och storlekar. 😊 Eller så tar vi med dem på får nästa tjejresa. 😜

Svar: Ja, tänk om man fick gå i dina kläder för en dag :)
Jenny

#2 - - Carola Larsson:

Glömde skriva mitt namn, men du fattade väl att det var Carola som skrev förra kommentaren? ;-)

Upp