Årslista

Såhär sista dagen på året är det väl på plats med en sammanfattning av 2015. Här är hela listan!
 

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut? Igår lagade jag tjälknöl. Det var första gången. Det gick inte bra.

Genomdrev du någon stor förändring? Mitt mål med 2015 har varit att jobba med självkänslan och att tänka mer positivt. Ingen jättestor förändring, men en märkbar åtminstone.

Vilka länder besökte du? Sverige. Lettland och huvudstaden Riga tillsammans med Linda i påskas. På höstlovet åkte vi på surf till Tarifa, Spanien.

 

Bästa köpet? Gitarren, såklart!

Gjorde någonting dig riktigt glad? Jag blev glad då Johan och Joel överraskade med ballonger, serpentiner och blommor på min födelsedag. Just dom två gör mig ofta glad, och hundarna förstås. De gånger jag lyckats med någonting jag ansträngt mig för har jag varit väldigt glad. Att vara på stugan blir jag glad av.

Saknar du något under år 2015 som du vill ha år 2016? Nej, jag har allt jag behöver. Jag skulle förstås vilja ha en racercykel, en symaskin och en nackmassagekudde. Dessutom är det alltid "slut" på handdukar. Men nä, jag är nöjd.

Vad önskar du att du gjort mer? Jag kan vara väldigt introvert och trivs ibland lite för bra i mitt eget sällskap. Jag önskar nog att jag tagit mig mer tid till att träffa närmsta familjen och vännerna.

 

Vad önskar du att du gjort mindre? Gått till Dinos lite mindre. Jag var dit en gång i maj och ångrade besöket.

Favoritprogram på TV? Lördagskvällarna med vin och Så mycket bättre är svårslagna. Det skulle vara tekoppen och Bonde söker fru på onsdagarna då...

Bästa boken du läste i år? En svår fråga, men någon av Jojo Moyes böcker. Sophies historia eller Etthundra mil. Stephen Kings Att skriva var också väldigt bra. 

Största musikaliska upptäckten? Hur the CAGED system egentligen fungerar. 

Vad var din största framgång på jobbet 2015? Då alla elever ropade: NEEEEEEJJ!! när jag sa att det var årets sista mattetimme.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har känt mig gladare och mer tillfreds.

Vad spenderade du mest pengar på? Alltså... amorteringar och vederlag. Så trist.

Vilken är din största insikt under 2015? Att meningen med livet, enligt mig, handlar om att utvecklas som person. Att jag kan påverka mig själv, mina tankar och handlingar mer än vad jag trott tidigare. Att jag genom enkla mål kan ta mig dit jag vill. Inget är omöjligt!

Vad är du peppad för inför nästa år? Jag ser med spänning fram emot Öppet spår i februari, samt att få se Coldplay på Friends arena i sommar. 

Allmänt | | Kommentera |
Upp